čtvrtek 5. července 2007

Boulder party

Den nezávislosti jsme zakončili u boulderské radnice, kde se pořádala taneční zábava. Na té už naštěstí Pavel nechyběl, šichta mu skončila v pravý čas! Původně jsme mysleli, že půjde o country večer. K našemu překvapení však vystoupila místní rocková kapela. Jak je asi z fotek poznat, šlo o velmi strhující hudbu, při níž nebylo těžké se pořádně odvázat.
Po chvíli jsem si všimla, že jsem zpěváka kapely s celou jeho rodinou den před tím obsluhovala v restauraci a to aniž jsem tušila, s jak významnou osobou mám tu čest. Známých tváří jsme za ten večer potkali víc než dost. U mnoha z nich už s jistotou víme, jestli by raději klasický cheese burger s hranolkami a kolou nebo specialitku s chili verde a neslazený ice tea bez ledu.Na této fotce máme v zádech snad veškeré obyvatelstvo Boulderu. V té době byl taneční parket ještě plný. Naše fotky při tanci jsou foceny až v brzkých ranních hodinách, k nimž dospěli jen ti nejvytrvalejší z nás.












Příště odtajníme správný výsledek kvízu, takže máte poslední možnost zůčastnit se hlasování!

4 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Opět se nám komentář i fotky líbily, je to vtipný. Hanka se minula povoláním (nebo školou!?). Udělali jsme si obrázek o lidnatosti městečka, málem jste se na parket nevešli.
Paní šéfová je veselá paní, tanec má v krvi, zvlášť, když je s naším Pájou v kole.
Zdraví a pište dál, jen se u toho nepoperte!
R+J

Ondra řekl(a)...

supr fotky! trochu me zaskocilo, ze jste na parketu parili sami:)

Unknown řekl(a)...

Čau chlape, no ono tam bylo celkem narváno, jenom jsme v tu dobu nefotili. Takže jsme se vycvakli až kolem půlnoci, když už to končilo a moc lidí tam nebylo :).

vydrysek řekl(a)...

ahojky hančko moc tě zdravím:)krásné fotečky :)moctě zdravím:)kačenka