neděle 17. června 2007

První zprávy

Zdravíme vas všechny z Boulderu. Dnes se mi podařilo konečně dostat na internet. Připojil jsem se v domě kuchaře Chrise z restaurace. Naše vlastni připojení k netu by mělo být do týdne. Jakmile se tak stane, začnemě přispívat pravidelněji.
Přilet do USA byl bez sebemenších problémů. V deset večer jsme se ocitli v Salt Lake City. Randy majitel restaurace si nás opravdu vyzvedl a odvezl nás do motelu, kde jsme zůstali přes noc. Druhý den ráno jsme vyrazili k Randyho příbuzným. Zde jsme se seznámili s početnou části rodiny a naučili jsme Hanku hrát poker :) Naštěstí se hrálo jen o centy, takže jsme naše úspory neprohráli. Naopak díky mé skvělé hře a esovému fullhousu jsmě vydělali naše první peníze (cca $2.15) Druhý den ráno jsme vyrazili do Boulderu. Ten se nachází 250 mil jižně od Salt Lake. Ještě před odjezdem jsme se stavili ve velkoobchodě a nakoupili zásoby. Cesta trvala nějakých 6 hodin.

Náš první nákup, nebyl z nejmenších. Jelikož se jednalo o velkoobchod, něco jako naše Makro, nakupovali jsme ve velkém. Takže jsme nakoupili nejen asi půl kila cornflaků, ale i 20l pracího prášku a asi100m toaletního papíru. (no bylo to jen o 50 centů dražší než 50m :) Každopádně na střevní problémy jsme dobře připraveni!



Do auta jsme se nakonec vešli i s Randyho psem.







Přihazuji nějaké další fotky. Přístě se rozepíšeme více o Boulderu, práci v restauraci, bydlení a našem prvním výletě!

Naše auto, kterým jezdíme do práce. Suburban Silverado, typické americké auto. Velké jako kráva, šílená spotřeba, ale stylové :)







(1) Fotka z našeho pátečního výletu
(2) Já a zvěřina u nás v obýváku

3 komentáře:

Vojta řekl(a)...

Parada, ze jste to konecne rozjeli. Diky za to.

Gina řekl(a)...

Ty jo, hned bych tam jela taky... Tak už se těšim na další fotky a povídání! Mějte se hezky, pa Gina

Anonymní řekl(a)...

Zdravím, taťka mě přeposlal adresu, zařazena mezi oblíbené, sleduju ji a držím Vám palce, ať se daří ! Fotky vypadaj skvěle. O.N.