sobota 23. června 2007

Boulder Mesa Restaurant

Vzhledem k tomu, že jsme vám s událostí získání internetu slíbili i častější aktualizace tohoto blogu, nezbývá než přihodit další příspěvek. Shodli jsme se, že nejzajímavějším by momentálně mohl být příspěvek o práci v naší milované Boulder Mesa Restauraci - už proto, že tam trávíme většinu svého času, tedy 7-9 hodin denně, 5 dní v týdnu.

Tak tedy... Welcome to our restaurant!
Popisem naší práce je číšničina :) No a to číšničina se vším všudy! Takže se staráme nejen o naše milé hosty, ale i o kasu a peníze v ní. Na fotce je vidět naše stará kasa, která se ale nedávno uvařila při výpadku proudu. Máme teď novou, která ale vypadá úplně stejně, takže vlastně ani nevím, proč vám to píšu.

Nestaráme se však jenom o kasu a hosty. Na starosti máme totiž skoro všechno. Dokonce i vaříme (!) - polévku v mikrovlnce, připravujeme saláty, dresingy, housky v mikrovlnce a děláme deserty (připravujeme zmrzlinové poháry a krájíme koláče). Naše deserty jsou nejlepší v okolí. Pokud máme odpolední šichtu, máme s kuchařem na starosti i úklid.

Nejvíce času trávíme s hosty. Ty usazujeme, přijímáme jejich objednávky, servírujeme jim všechny chody a nápoje. S nejvetší radostí pak přijímáme tučná dýška :). Asi to nejlepší na téhle práci je, že si skoro s každým pokecáme. Návštěvníci Boulderu jsou z různých koutů světa, většina je velmi zcestovalá a tak není výjimkou, že již navštívili Českou republiku.

Dalšími číšníky v restauraci jsou: Ivan, Američan, který ale teď už spíše vaří a Olga z Ruska. (viz. obrázek vlevo).

Dalšími kolegy jsou Američani Chuck a Diane, kteří s námi i bydlí. O těch zase jindy.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Moc hezký blog! Hlavně ať vám vydrží předsevzetí takto často ho aktualizovat. T

Anonymní řekl(a)...

Vyhlížím nové zprávy a zase prd ...
Očekávám pár fotek z vašeho velkého výletu k vodopádům :)

Petra řekl(a)...

Ahoj Gecko a Hani, je to fakt zabava cist :-), nekterymi hlaskami se fakt nezaprete (vid, Gecko...). Jen tak dal!

Vojta řekl(a)...

Kdy bude novy post?:)

Unknown řekl(a)...

No už se na tom pracuje :)